(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko säänkestävä fyysisestä työstä nauttiva henkilö? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle töitä!

Haemme nyt asiakkaallemme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ Rovaniemelle.

Tehtävänäsi on toimia kaivinkoneenkuljettajan apuna perämiehenä eri työmailla. Työssäsi tuleet tekemään lapiohommia, käyttämään lätkää, asettelet kankaita ja putkia. Tykkäät työskennellä ulkona ja sinulla on hyvä fyysinen kunto sekä asenne kunnossa. Työt ajoittuvat arkipäiville ja olet valmis joustamaan työajoissa. Työkaverisi tekevät yleensä töitä neljä pitkää päivää viikossa, joten toivomme sinulta joustoa samaan rytmiin.

Eduksi katsomme rakennusalan tai maanrakennusalan työkokemuksen. Odotamme hakijalta kokemusta tiesaneerauksesta. Työssä tarvitset reippautta ja fyysistä kestävyyttä sekä kiinnostusta maanrakennustöitä kohtaan. Työssäsi tarvitset ajokorttia ja oma auto katsotaan eduksi työmaa-ajojen välisiä matkoja varten.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen. Ennen kaikkea haemme reipasta hyvän asenteen omaavaa henkilöä!

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ota suoraan puhelimella yhteyttä. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Lisätietoja tehtävästä Jennika Puomiselta 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.