(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Haemme asiakkaallemme Pieksämäelle kuljetus- ja maanrakennuspuolen avustaviin tehtäviin kahta ”lapiomiestä”.

Sinulla voi olla rakennus- tai LVI-alan koulutus ja/tai työkokemusta viemärien ja vesiputkien asennuksista. Tärkeintä on kuitenkin aikaansaava ote ja tiimityötaidot. Työ on olosuhteiltaan ja työtehtäviltään vaihtelevaa, joten toivomme hakijalta motivoitunutta asennetta työhön sekä hyvää fyysistä kestävyyttä. Työtehtävät voivat sisältää myös rakennuspurkutöitä sekä reissutöitä lähialueella, yöksi kotiin periaatteella.

Työturvallisuuskortti vaaditaan, Tieturvakortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme AKT.n TES mukaisen palkkauksen ja kokoaikaisen työn kesäkauden yli, mahdollisuus pidempikestoiseenkin työhön.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 arkisin klo 10-14 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

 

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin.
Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. 
Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi