(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, Turun alue
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Asiakasyrityksemme hakee kaivinkonekuljettajan taitoista maanrakennustyöntekijää!

Oletko oma-aloitteinen ja osaat tehdä työt itsenäisesti? Huolellisuus ja vastuullisuus näkyy työssäsi? Asiakasyrityksemme hakee pitkäaikaiseen työsuhteeseen maanrakennustyöntekijää, joka hallitsee myös kaivinkoneenkuljettajan työt. 

Töitä on tarjolla kokopäiväisesti ja tehdään arkisin.

Palkkaus TES:n / sopimuksen mukaan. 

Työsuhde on henkilöstövuokrauksen kautta aluksi, mutta työssä on mahdollisuus työllistyä asiakkaan omille kirjoille jatkossa.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta ja omaat entuudestaan jo kokemustaustaa, niin laita hakemuksesi tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja voit kysellä Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitoselta p.0504752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.