(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, Turku
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia maanrakennusalan palveluja: mm. maanrakennus- ja koneurakointi, kaivuutyöt, pohjarakentaminen, kunnallistekniset työt, vesi- ja viemärihuoltoon sekä jätevedenpumppaamoihin liittyvät työt. Asiakaskuntaan kuuluvat kunnat, kaupungit, rakennusliikkeet, vesiosuuskunnat ja muut yksityiset tahot. 


Maanrakennustyöntekijän työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat ensisijaisesti avustavista maanrakennustöistä. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Töitä tullaan tekemään arkisin ja tarjolla on täydet työtunnit.


Etsimämme työntekijä:

  • on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä
  • on ahkera ja oma-aloitteinen
  • omaa huolellisen ja vastuullisen työskentelyotteen


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 0505988460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.