(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, TLT-Connection Oy (Turku)
TLT-Connection Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

TLT-Connection Oy on sähkö- ja tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen sekä ylläpitoon erikoistunut valtakunnallinen palveluyritys. Vuonna 2009 perustettu yritys on vakiinnuttanut paikkansa vaativien projektikokonaisuuksien toimittajana. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 noin 32 milj. €. Olemme osa TLT Groupia, joka työllistää noin 270 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 oli noin 75 milj. €. Lisätietoja osoitteesta www.tltgroup.fi.

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä sähkö- ja televerkkojen kaapelointityömaille Varsinais-Suomen alueelle sekä valtakunnallisiin kohteisiimme (matkatyö).

Katsomme eduksi:
-Aikaisemman kokemuksen maanrakennusalalta (lapiointi, kaapelointi, tavaroiden siirtely yms.) ja kaivinkoneenkuljettajan apuna toimimisesta
-Voimassa olevat tieturva-, työturvallisuus- ja hätäensiapukortit
-Oman auton käyttömahdollisuuden
-Matkustusvalmiuden
-Positiivisen asenteen ja halun oppia uutta

Tarjoamme kaikille työntekijöillemme:
-Haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Osaavan organisaatiomme tuen ja hyvät mahdollisuudet kehittyä uralla eteenpäin

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Hae paikkaa täyttämällä hakemus Click Henkilöstöpalveluiden kotisivuilla osoitteessa www.click-hp.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi Janne Lukanderille, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit olla myös suoraan yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden myyntipäällikkö Janne Lukanderiin, p. 050 411 0344.