(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – tuhansia tarinoita, tuhansia tekijöitä

Me Nordicilla uskomme siihen, että jokaisella tarinalla on sen tekijänsä. Tarinoita on kerrottu kauttamme lähes 20 vuoden ajan ja vuosien saatossa olemmekin yhdistäneet yli 25 000 tarinaa sekä niiden tekijää toisiinsa. Kotimaisena henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistuneena perheyrityksenä haluamme olla jatkossakin luomassa näitä tarinoita työelämän saralla.  

Tule luomaan omannäköisesti tarina kauttamme. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Haluatko päästä työskentelemään mielenkiintoisessa maanrakennustyökohteessa? Oletko jo hieman käyttänyt tasolaseria ja asentanut putkia maanrakennustyömailla? Mikäli vastasit kyllä, hae meille töihin!

Haemme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää Tampereella sijaitsevalle työmaalle.

Pääasialliset tehtävät ovat putkien asennus ja muut maanrakennusalan tehtävät. Maanrakennuskoneiden käsittelytaidot ovat plussaa ja aiempi kokemus putkihitsauksesta katsotaan eduksi.

Työntekijältä toivomme voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja sekä vesityökorttia tai valmiutta suorittaa kurssit verkossa ennen työn aloitusta. 

Osaavalle tekijälle paljon töitä tiedossa! Aloitus kesäkuun aikana määräaikaisena vuokratyösuhteena.

Nordicin työntekijänä saat:

  • Mielenkiintoisen työnkuvan ja ammattitaitoisen työporukan
  • Kilpailukykyisen palkan ja työehtosopimuksen mukaiset korvaukset 
  • Yhdellä hakemuksella yhteyden lukuisiin työpaikkoihin

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, soita ja sovi haastattelu: Anna Virtanen, p. 050 355 7733. Voit myös jättää työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Toimithan pian, sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä!

Poikkeustilanteesta huolimatta rekrytointiprosessimme etenevät normaalisti ja meillä on mahdollisuus toteuttaa haastattelut helposti ja turvallisesti videohaastatteluina tai puhelimitse.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.