(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä matkatyöhön
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ kunnallistekniikan rakentamisen projektiin!

Työkohde on Riihimäellä ja työskentely tapahtuu arkisin klo 7-18 välillä maanantaista torstaihin. Työntekijöille tarjotaan majoitus. Projekti kestää arviolta lokakuun loppuun asti, mutta kestosta voidaan neuvotella joustavasti hakijan oman elämäntilanteen mukaan.

Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä asennetta. Aikaisempi kokemus maarakennustöistä katsotaan eduksesi. Odotamme hakijalta Tieturva 1 sekä työturvallisuuskorttia ja voimassaolevat vesityökortit katsotaan myös eduksesi! Arvostamme eniten kuitenkin oma-aloitteista ja reipasta työotetta sekä halua oppia uutta! Tarjoamme mielenkiintoista ja monipuolista työtä kunnallistekniikan katujen ja vesihuollon rakentamisen parissa!

Työt alkaa heti, joten täytäthän hakemuksen pikaisesti alla olevan linkin kautta. Voit myös varata suoraa ajan haastatteluun Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiselta p. 050 411 0375. Tiedustelut arkisin klo 9-16 välillä.