Maanrakennustyöntekijä, Lappeenranta
VISIO Henkilöstöratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Lappeenrannan alueelle kokemusta omaavaa maanrakennustyöntekijää.

Työtehtäviin kuuluu mm. kaivojen ja putkien asentamista, pohjien tekoa sekä muita vastaavia infra-alan tehtäviä. Arvostamme hakijassa itseohjautuvaa työotetta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämää työssä.

Edellytämme hakijalta:

- työturva- ja tieturvakorttia

- kokemusta vastaavasta työstä

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät pitkälle loppuvuoteen.

Mikäli haluat, että sinulla on työurallesi tuki ja turva sekä rehellistä palvelua tarjoava kumppani, niin jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.visiohr.fi/selaa-tyopaikkoja/ Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Klemi, 040 821 8840, sami.klemi@visiohr.fi.

 

Me haluamme tietää mikä on sinun VISIOSI työuralle ja miten voimme auttaa sen toteuttamisessa!

VISIO Henkilöstöratkaisut on uuden ajan henkilöstöpalvelualan yritys ja meillä sinua palvelevat myös omistajat itse. VISIO on perustettu tarjoamaan työntekijöille rehellisiä ja aitoa kohtaamista. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman vakaa työympäristö jokaiselle työntekijällemme.

VISIOn työntekijänä sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko palkka oikein ja ajallaan maksettu. Työvaatteet ovat viimeisen päälle ja yksityinen työterveyshuolto sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus koskee kaikkia työntekijöitämme. Myös työajan ulkopuolella!

Me kuuntelemme toiveitasi, sillä me pidämme sinusta huolta. Sinä voit keskittyä ainoastaan olennaiseen, eli tekemään työsi hyvin. Sen minkä juuri sinä osaat parhaiten. Kuuntelemme myös palkkapyyntösi – maksamme mieluusti enemmän, jos pystyt sen meille osoittamaan!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461088
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta