(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, koneenkäyttötaitoinen (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Toimeksiantajayrityksemme etsii kauttamme kaivinkoneen käyttötaitoista maanrakennustyöntekijää Tampereella ja ympäristökunnissa sijaitseville piharakennustyömaille. Työ on projektiuonteista sesonkityötä ja työsuhde on vuokratyösuhde. Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan heti.

Työkohteet ovat erilaisia piharakennustyömaita, joissa monivaiheisten perustustöiden lisäksi tehdään mm. kivitöitä.

Edellytämme tekijältä aikaisempaa kokemusta maanrakennustyöntekijän tehtävästä sekä kaivinkoneen käytöstä vastaavissa työkohteissa. Myös tasolaserin käyttökoemus on tässä tehtävässä tarpeellinen taito. Tehtävässä ei edellytetä ammattimaista kaivinkoneenkuljettajaa vaan aikaisempi tavanomainen koneen käyttötaito on riittävä. Koneet ovat pieniä painoluokassa 1000-5000 kg. Arvostamme huolellista ja hyvää kuvien lukutaitoa sekä reipasta
työskentelyotetta.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 40 h/viikossa ja siinä noudatetaan Maa- ja vesirakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä pikaisesti hakemuksesi oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksesta ja osaamisestasi. Voit myös soittaa arkisin klo 8.00-16.00 välisenä aikana ja varata etähaastatteluajan Click Henkilöstöpalveluista Carita Tulilta, puh. 050 411 6507.