Maanrakennustyöntekijä KIIRE (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme pikaisella aikataululla reipasta ja luotettavaa 

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ!


Työ on pääasiassa infrarakentamista, eli vesijohto-, viemäri- ja kaukolämpöverkostoihin liittyvien kaivantojen tekemistä.

Etsimme henkilöä, jolla on jo ennestään kokemusta perämiehenä toimimisesta. Toivoisimme, että sinulle olisi tuttua, niin maanrakennus-, kuin putkityötkin. Odotamme hakijoilta myös osaamista taso- ja putkilaaserin käytöstä. Luonteeltasi olet itsenäinen ja reipas, etkä pelkää fyysistä työtä. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy vesihygieniapassi sekä tie- ja työturvallisuuskortit. Mainitsethan näistä hakemuksessasi. 

Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Pirkanmaan alueella (Valkeakoski, Nokia, Ylöjärvi, Tampere). Kyseessä on kokoaikainen työ, joka alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena. Palkkaus on TES:n mukainen. 

Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä, ja käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lähetä siis hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=555 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Alen Consulting Oy:n henkilöstökonsultti Akseli Mattilalta arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4506.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1385604
  • Tehtäväalue: Tekniikka, Muu, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Akseli Mattila (akseli.mattila (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4506
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa