Maanrakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Me WorkPowerilla rekrytoimme alkavalle kesäkaudelle 2020 maanrakennustyöntekijöitä Tampereen seudun työmaille!

Maanrakennustyöntekijänä työskentelet pääasiassa kaivinkoneenkuljettajan apurina. Työtehtäviin kuuluu mm. rakennusten pohja-, putki- ja eristystyöt. Aiempi kokemus laserin (taso tai putki) ja tärylätkän käytöstä katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tähän työhön saat kattavan alkuperehdytyksen sekä jatkuvan työnopastuksen.

Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Tieturvakortti on ehdottomasti plussaa, joten kurssi kannattaa suorittaa maksuttomasti osoitteesta: https://www.spek.fi/koulutus/turvallisuuskortit/tieturva-1-ja-2/

Kesätöiden aloitus on sovittavissa touko-heinäkuulle ja töiden kesto sopimuksen mukaan n. 1-4kk. Töitä on mahdollisuus jatkaa syksyllä, oman elämäntilanteen mukaan. Työaika normaalisti arkisin klo. 7-15.30. Palkan maksamme työehtosopimuksen mukaisesti!

Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja nuorekas WorkPowerin raksatiimi. Toimistollemme voi milloin vain tulla poikkeamaan (poikkeustilanteen huomioon ottaen) ja kahvia on aina tarjolla. Teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa ja me autamme sinua löytämään sinulle sopivan kesätyöpaikan. Tarjoamme sinulle vastuullisen kesätyöpaikan ja luotettavan työnantajan. Olemme tänäkin vuonna mukana ”vastuullinen kesäduuni -kampanjassa”, josta voit lukea lisää www.kesaduuni.org.  

Miltä kuulostaa? Soita tai lähetä hakemuksesi meille osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin! Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työkokemuksestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja haku on auki 1.6.2020 asti.

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa HR-koordinaattorimme:

Jasmi Friberg p. 0406462426 ja Jenna Rantanen p.0406679544

”Tahto on se, mikä saa asiat etenemään.”

 

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, maaraksa, maanrakennustyöntekijä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1357838
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere