(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Rekrytoimme kesälle 2019 jälleen yli 100 kesätyöntekijää asiakasyritystemme rakennustyömaille Pirkanmaan alueelle!

Meillä työskentelee päivittäin suuri joukko rakennusalan ammattilaisia ja nyt etsimme kesätyöntekijöitä kesän kiireisiin. Työt asiakasyrityksissämme tarjoavat loistavan mahdollisuuden päästä näyttämään taitosi sekä kehittymään alan tehtävissä, ja mikä parasta, luomaan verkostoja suurimpiin rakennusalan yrityksiin.

Etsimme nyt maanrakennustyöntekijöitä asiakasyrityksemme palvelukseen kesäksi 2019. Toivomme kokemusta liikenteenohjauksesta, perämiehen hommista ja taso- ja putkilaaserista. Putkiasennukset katsotaan eduksi. Jos sinulta löytyy kokemusta maanrakennuskoneiden käytöstä, mainitse siitä hakemuksessasi! Voimassa oleva työturvallisuuskortti työllistymisen edellytys, tieturvakortti ja auton käyttömahdollisuus plussaa.

Asiakaskuntamme kattaa laajan skaalan eri kokoisia yrityksiä ja jo vuosien ajan olemme toimineen yhteistyössä mm. Skanska Oy, YIT Suomi Oy, Lujatalo Oy, Telinemestari IPG Invest, Hämeen Air Servicen kanssa.

Työtä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä erimittaisia työjaksoja työntekijän omien toiveiden mukaan. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen. Työaika ma-pe 7-15:30. Työmaiden kiireiden mukaan mahdollisuus myös ylitöihin.

Tarjoamme Sinulle vaihtelevan työympäristön, jossa fyysinen kunto kehittyy! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja järjestämme työntekijöillemme virkistystoimintaa. Meillä on myös mukava ja nuorekas porukka WorkPowerin toimistolla.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan esimerkiksi opintojasi tai haluat kehittää ammattitaitoasi. Lähetä hakemus osoitteessa workpower.fi/rakennus ja hae meille kesätöihin!

 

Lisätietoja kesätöistä tarvittaessa antaa:

Juuli Friberg p. 040 5902825

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, maanrakennustyöntekijä, kokoaikatyö