Maanrakennustyöntekijä, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Oletko vielä vailla kesätöitä? Rekrytoimme kesälle 2018 maanrakennustyöntekijöitä asiakasyritystemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin.

Maanrakentajan työtehtäviin kuuluu monipuoliset maanrakennuksen työtehtävät kuten lapiomiehen työt, kaivinkoneenkoneenkuljettajan työt sekä pienten koneiden käyttö (Bobcat, dumpperi yms.) oman osaamisen mukaan.

Toivomme hakijalta halua ja kykyä fyysiseen työhön, joustavuutta sekä oma-aloitteista työskentelyotetta. Eduksi katsotaan taso- ja putkilaserin käyttökokemus sekä alan koulutus ja/tai aikaisempi työkokemus.

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. Voimassa oleva tieturvakortti on plussaa!

Työaika ma – pe klo 7 – 15:30.

Kesätöitä on tarjolla kesäkuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-4kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueella asiakasyritystemme työmailla. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään! 

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 040 646 2426.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1142516
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere