Maanrakennustyöntekijä (Kangasala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Asiakkaamme on Etelä-Suomessa ja Pirkanmaalla toimiva rakennusalan yritys, joka on erikoistunut ympäristörakentamiseen ja loma-asuntojen uudisrakentamiseen.


Etsimme heille nyt 

MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ

reissutöihin Etelä-Suomeen ja Pirkanmaalle! 


Maanrakennustyöntekijänä sinun tulee olla joustava, sillä työt tapahtuvat viikon reissuina Etelä-Suomeen. Pääasiallisena työtehtävänäsi on loma-asuntojen pilariperustusten teko ja pihojen rakentaminen. Työskentelet 2-3 hengen tiimissä, jonka kanssa suoritat viikkotasoisen projektin päätökseen ennen työmaalta paluuta. Työtiimissä toimiminen edellyttää hyvää kommunikointitaitoa, sekä sujuvaa suomen kieltä. 

Toivomme sinulta alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on halu kehittyä alalla, olet motivoitunut työntekoon ja asenteesi on kohdallaan. Toivomme että sinulta löytyy myös ajantasaiset ja alalle vaaditut luvat ja työkortit, sillä ne ovat edellytys työmaalla toimimiselle. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan tässä työssä. C-ajokortti katsotaan suureksi eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Asiakkaamme tarjoaa sinulle majoituksen viikkoisin työmaan lähistöllä, sekä kilpailukykyisen palkan,  joka on neuvoteltavissa kokemuksesi mukaan. Tässä on hyvä mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisesti. 

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Jätä hakemuksesi palkkatoiveen kera alla olevan linkin kautta pikimmiten. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla!

Hakulinkki: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1235 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n rekrytoinnissa avustava HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16 välillä, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot