(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä (Jyväskylä)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Etsimme tamperelaiselle asiakasyrityksellemme Jyväskylään toimeliasta ja työhön tarttuvaa maanrakennustyöntekijää kesän ja syksyn sesonkiin. Työkohteet ovat pääasiassa Jyväskylän kaupungin kohteita ja osa niistä sijaitsee ihan keskustassa. Työ alkaa pikaisella aikataululla ja sitä on tarjolla 30.10. saakka.

Työtehtävät koostuvat perustason maanrakennustyöntekijän / lapiomiehen töistä. Edellytämme tekijältä oma-aloitteisuutta, reippautta ja hyvää fyysistä kuntoa, sekä aikaisempaa työkokemusta maanrakennuspuolen töistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme tasolaserin ja muiden mittalaitteiden aikaisempaa käyttökokemusta ja/tai kokemusta maanrakennuspuolen putki-/vesitöistä. Tehtävässä tarvitaan voimassa olevat työturvallisuus- ja tieturvakortit. Oma ajoneuvo olisi suotava työmatkakulkemista ajatellen.

Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, jota tehdään 40 tuntia viikossa. Työaika on mahdollista järjestää maanantai-torstai -välillä tehtäväksi työksi, ja kauempaa työtä hakeville tarjolla on myös majoitus- ja päivärahamahdollisuuksia. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Soita itsellesi haastatteluaika tai täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Puhelinsoitot ja tiedustelut tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00, Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, puh. 050 411 6507.