Maanrakennustyöntekijä infrarakentamiseen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2021

Etsimme asiakkaallemme infrarakentajaa. 

Työt sijaitsevat pääasiassa Pohjois-Savon ympäristössä,  jolloin mahdollisuus majoittumiseen järjestään asiakasyrityksemme kautta.

Työtehtävä edellyttää maanrakennustyön kokemusta, etenkin perustus- ja infrarakentamisen tehtävistä. Työtehtäviin kuuluu erilaisia tehtäviä kuten vesi-ja viemäriputkiasennukset, jyränajoa ja kaivinkoneen työskentelyä ohjaavaa ja avustavaa työtä. Tehtävään vaaditaan voimassa oleva työturvakortti ja hyvä fyysinen kunto.

Toivomme että olet oma-aloitteinen ja tartut työhön rautaisella otteella. Lisäksi odotamme joustavuutta ja tiimihenkisyyttä.

Aluksi tarjolla on määräaikainen työsuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työhön.

Kiinnostuitko? Jätä hakemus viipymättä, toteutamme haastattelut etänä jo haku aikana. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1446823
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 16.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala