(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustyöntekijä, infra (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereen alueella sijaiseviin työkohteisiin, joihin kuuluvat esim. liikenneväylien, siltojen ja liikenneympyröiden rakentaminen. Asiakasyrityksemme on Suomen johtavia infran rakentajia tarjoten kokonaisvaltaisia ratkaisuja ympäristörakentamiseen monipuolisesti. Työ alkaa vuokratyösuhteella heti sopivan tekijän löydyttyä ja työtä on näillä näkymin tiedossa pidemmäksi aikaa, myös talvikaudeksi.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä infran rakentamisessa, kuten viemärien, vesijohtojen ja kaukolämpöverkostojen asennustöistä, sekä kulkuväylien ja viheralueiden rakentamiseen liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä toimitaan myös kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä sekä myöskin kiveys- ja laatoitustöissä. Toivomme hakijalla olevan tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme lisäksi reipasta työotetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta sekä hyvää ryhmätyöhenkeä.

Tässä on aktiiviselle tekijälle hieno mahdollisuus päästä osaltaan rakentamaan infrastruktuuria Tampereen alueella.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten täytähän pian hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa ja varata haastatteluajan. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8-16 seniorikonsultti Ilkka Sepältä, puh. 050 411 2705.