Maanrakennustyöntekijä / Aputyöntekijä porapaalutukseen (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Hakuaika 13.01.2020 – 29.01.2020

Infra-Reiman Oy tarjoaa monipuolisia palveluita maa- ja kallioporaukseen liittyen. Olemme profiloituneet vaativien porapaalutusten osaajaksi, ja kehitämme jatkuvasti uusia ratkaisuja porapaalutukseen ja ankkurointiin. Lisätietoja yrityksestä osoitteessa www.infra-reiman.fi.

Infra-Reiman Oy etsii nyt kasvunsa tueksi MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ / APUTYÖNTEKIJÄÄ PORAPAALUTUKSEEN.

Maanrakennustyöntekijänä / porapaalutuksen aputyöntekijänä työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maa- ja kallioporausten avustavat tehtävät porarin työparina. Lisäksi vastaat teräsputkipaalujen hitsaamisesta ja polttoleikkaamisesta. Työmaat sijaitsevat pääasiallisesti Varsinais-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.

Työssä menestyminen edellyttää hitsaustaitoa (MIG/MAG), reissuvalmiutta ja hyvää fyysistä kuntoa. Lisäksi toivomme hakijoilta jonkin verran aikaisempaa kokemusta maanrakennusalan tehtävistä sekä joustavaa ja reipasta asennetta työtä kohtaan. Työturva- ja tulityökortti sekä C-ajokortti katsotaan eduksi. Työsuhde on aluksi määräaikainen, mutta tehtävästä on mahdollista saada vakituinen työsuhde.

Mikäli monipuoliset työtehtävät alan edelläkävijällä vaativien porapaalutusten parissa kiinnostavat, niin ole nopea ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle. Tiedustelut arkisin puh. 050 411 0740 klo 9–15. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1330172
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku