(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustöiden vastaava työnjohtaja pääkaupunkiseudulle
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Haemme nyt asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä maanrakennustöiden vastaavaa työnjohtajaa käynnistyviin kerrostalokohteisiimme.

Rakennamme parhailla paikoilla pääkaupunkiseudulla. Pääkaupunkiseudulla käynnissä olevia projektejamme on mm. Perkkaalla, Tikkurilassa ja Kauniaisissa, sekä käynnistyviä projekteja esimerkiksi Kivistössä, Tapiolassa ja Suurpellossa.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Sinun roolisi

Maanrakennustöiden vastaavana työnjohtajana vastaat rakennusprojektien maanrakentamisen toteutuksesta, ennakkosuunnittelusta, työmaavaiheen johtamisesta ja koordinoimisesta, sekä taloudellisesta, aikataulullisesta ja laadullisesta toteuttamisesta. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisten osaajien joukossa, sekä hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen.

Odotamme

Odotamme sinulta työteknikon, teknikon tai insinöörin koulutusta, sekä usean vuoden työkokemusta alalta. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös ehdoton edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi.

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja.

 Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat. Hakemukset käsitellään hakuajan päätyttyä.