(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustöiden Työnjohtaja
Erikoisinfra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019
Erikoisinfra Oy
Erikoisinfra Oy on maanrakennusalalla toimiva pohjarakennukseen keskittynyt tamperelainen projektinjohtoyritys. Liikevaihtomme on n. 7 miljoonaa €. Työkohteemme sijaitsevat Pirkanmaalla, asiakkaitamme ovat pääasiassa valtakunnalliset ja paikalliset rakennusliikkeet.
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Erikoisinfra Oy:lle TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Maanrakennustöiden työnjohtajana vastaat työmaan tehokkaasta pyörittämisestä. Huolehdit siitä, että työmaa valmistuu aikataulussa ja sovituin kustannuksin. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöisen asenteen.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy:
- rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin koulutus
- työkokemusta alalta
Lisäksi odotamme sinulta organisointikykyä, sitoutuneisuutta sekä kykyä työskennellä paineen alaisuudessa.
Muut tiedot
Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä mielenkiintoisen, monipuolisen ja haasteellisen työpaikan infrarakentamisen sektorilla.

Kerro lisää itsestäsi ja lähetä hakemuksesi 20.03.2019 mennessä osoitteella www.vmp.fi, haku hoidetaan VMP Groupin kautta. Liitä mukaan myös CV sille varattuun kohtaan.

Voit kysyä tehtävästä lisätietoja Erikoisinfran toimitusjohtaja Sami Mäkiseltä 050 442 0203 tai VMP Groupin myyntipäällikkö Antti Naskalilta 040 307 5208.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Antti Naskali, Antti.Naskali@vmp.fi, 040 307 5208
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.03.2019 mennessä.