(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennustaitoinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haussa asiakasyrityksemme pitkäaikaiseen palvelukseen sekä rakennus- että maanrakennusalan osaaja. Työtä tehdään vaihtelevissa kohteissa Tampereella ja sen lähialueilla.

Työ sisältää monipuolisesti erilaisia tehtäviä, kuten mm. viemäröintejä ja porras- sekä leikkipaikka-asennuksia. Yksi mahdollinen kohde on myös ratikkatyömaa.

Toivomme hakijalta monipuolista kokemusta rakennusalalta ja intoa oppia uutta. Olethan lisäksi hyvässä fyysisessä kunnossa ja omaat sisukkaan asenteen työtä kohtaan.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työllistymiselle. Tieturvallisuuskortti plussaa!

Työn aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Hyvälle tekijälle pitkä homma tiedossa ja mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksemme kirjoille.

Mitä vielä odotat? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätiedot tarvittaessa Katja Metsäkylä 040 646 2426.