(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusosaaja
Relacom Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2017

Haemme Power-yksikköömme maanrakennusalan osaajaa. Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkanasi on Hämeenlinna, Tampere tai Veikkola (Kirkkonummi).

Tehtävänäsi on valvoa ja ohjata projektien toteutumista, joissa pääpaino on 20 kV maakaapeloinneissa. Sinulla on vastuullasi projektien resurssitarpeiden arviointi ja alihankkijoiden organisointi. Toimit myös vahvasti yhteistyössä nimettyjen asiakkaiden ja alihankkijoiden kanssa. Lisäksi vastaat projektien työturvallisuus- ja ympäristöasioista.

Tehtävä edellyttää:

  • Tutkintoa maanrakennusalalta
  • Kokemusta katu- ja tierakentamisesta tai maanrakennusurakoinnista

Katsomme eduksi:

  • Kokemus projektiliiketoiminnasta
  • Sähkönjakeluverkkoihin liittyvä kokemus
  • Kunnallisteknisten rakentamista koskevien InfraRYL-ohjeistuksien tuntemus

Olet hakemamme henkilö, jos olet vahva maanrakennusosaaja, jolla on tavoitteellinen työtapa ja ”ei ole ongelmia, vain ratkaisuja” -asenne. Hallitset muuttuvat tilanteet rautaisella taidolla ja hätäilemättömällä asenteellasi. Olet vahva kommunikoija, joille neuvottelutilanteet ovat luontevia ja viet asiat päätökseen hyvässä yhteistyössä muiden kanssa.

Tarjoamme Sinulle innostavan ja joustavan työympäristön, ammattitaitoisen ja reilun työyhteisön sekä kilpailukykyiset työsuhde-edut. Tule mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Tehtävästä antaa lisätietoja Mikko Hietanen (puh. 040 754 8307) 7.7. asti ja 1.-4.8. Hae tehtävää viimeistään 6.8.2017 oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikimmiten.