(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusosaaja, syksy 2020
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2020

Oletko jo maanrakennusalasta kokemusta kerryttänyt tekijä? Kaipaamme osaavia tekijöitä asiakasyritystemme työkohteisiin syksyn tullen!

Etsimme maanrakennusosaajaa, jolta löytyy monipuolinen työkokemus alalta. Kohteet sijaitsevat ympäri Pirkanmaata, lähtökohtaisesti Tampereen ja naapurikuntien alueilla. Pääset tekemään maanrakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi mukaisesti. Tehtäviin kuuluvat mm. salaojitukset, pohjatyöt sekä lapiohommat. Kerrothan, jos olet aiemmin työssäsi käyttänyt tasolaseria! Kuvienlukutaito on eduksesi. Tieturvakortti ja C-ajokortti ovat työssä plussaa, työturvallisuuskortti on työmaalla pakollinen. Työtä on tarjolla osaavalle tekijälle koko syksyksi sesongin mukaan. Sinun on halutessasi mahdollisuus työskennellä myös talonrakennusalalla!

WorkPowerilla saat käyttöösi työturvallisuusvarusteet työsuhteesi ajaksi, maksamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkan ja toimistollamme työsuhteeseen liittyviä asioitasi hoitaa rento ja osaava rakennustiimi. Käy kurkkaamassa sensuroimattomat palautteet meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Lähetä hakemus tulemaan! 

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: maanrakennustyö, kokoaikatyö, Pirkanmaa, maanrakennus, raksa