Maanrakennusosaaja, kesätyö
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Me WorkPowerilla olemme aloittaneet maanrakennusosaajien rekrytoinnin kesälle 2021 Pirkanmaan alueelle!

Kohteesta riippuen työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi salaojituksia, pohjatöitä sekä lapiohommia. Työtehtävät myös riippuvat sinun työkokemuksestasi, joten kerrothan siitä mahdollisimman tarkasti työhakemuksessasi! Oletko käyttänyt tasolaseria? Osaatko lukea kuvia? Löytyykö sinulta tieturvakorttia, C-ajokorttia tai muita hyödyllisiä ammattikortteja? Kerro se meille ja näin me voimme parhaiten yhdistää sinut sinun ammattitaitoasi vastaaviin tehtäviin! 

Hakijoilta edellytämme alan kokemuksen lisäksi voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme myös energistä asennetta ja aitoa intoa alaa kohtaan. Huolellisuus ja tarkkuus ovat myös työssä menestymisen kannalta olennaisia. Työtä on tarjolla osaavalle tekijälle koko syksyksi sesongin mukaan. Sinun on halutessasi mahdollisuus työskennellä myös talonrakennusalalla!

WorkPower on alalla jo melkein kaksi vuosikymmentä toiminut tunnettu, luotettava henkilöstöpalvelutalo. Meidän aito välittäminen työntekijöistämme näkyy tarjoaminamme laadukkaina työvarusteina, vaihtuvina työsuhde-etuita ja tarkkana palkanmaksuna. Tampereen toimipisteen ammattimainen raksatiimi on myös sinun tukenasi koko työsuhteesi ajan. Palkan maksamme rakennusalan TES ja tekijän kokemuksen mukaan. Käy kurkkaamassa sensuroimattomat palautteet meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/!

Ole ajoissa ja täytä rohkeasti hakemus sekä soita ja sovi haastatteluaika! 

Kesän rekrytointeja WorkPowerilla hoitaa:

Jenna Rantanen p. 040 667 9544 / jenna.rantanen@workpower.fi

Jasmi Hietanen p. 040 646 2426 / jasmi.hietanen@workpower.fi

Avainsanat: kesätyö, kesäduuni, maaraksa, maanrakennustyöntekijä, Pirkanmaa, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414503
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere