Maanrakennuskonemyyjä, Haka-Traktori Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2018

 
Asiakkaamme Haka-Traktori Oy koneiden asiantuntija, jonka palvelut kattavat maa- ja metsätalouden sekä kiinteistö- ja tienhoidon koneiden myynnin ja varustelun. Haemme nyt meidän toimintojen laajentuessa Kempeleen toimipisteeseen MAANRAKENNUSKONEMYYJÄÄ.


Työn kuvaus:
   
Työalueena on Pohjois-Pohjanmaa, Lappi ja Kainuu. Työt alkavat sopimuksen mukaan valitun henkilön käytettävyys huomioiden. Palkkaus muodostuu pohjapalkasta sekä tulokseen perustuvasta provisiosta.

Toivomme sinulta:
   
Haemme henkilöä, jolla on jo tuloksellisia kannuksia kerätty raskaamman kaluston myynnin tehtävistä. Omaat alan verkostot, mutta aktiivinen uusasiakashankinta on sinulle yhtä luontevaa kuin olemassa olevien asiakkuuksien hoitaminen. Langat pysyvät käsissäsi tässä itsenäisessä tehtävässä, mutta omaat hyvät vuorovaikutustaidot muun myyntitiimin kanssa toimiessasi. Teet myyntityötä aktiivisesti ja suunnitelmallisesti sekä organisoit ja johdat omaa työtäsi. Tehtävä edellyttää aktiivista otetta työtehtävien hoitoon sekä matkustusvalmiutta.

Tehtäviisi kuuluu:
   
Työnkuvaan kuuluu maanrakennuskonemyynti, sekä lisäksi muiden valikoimassa olevien koneiden myynti omalle asiakaskunnalle mm. traktorit sekä vaihtokoneet.

Tarjoamme sinulle:
   
Tarjoamme sinulle työpaikan tekevässä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä sekä sopimuspalkan.
Ensimmäinen askelesi kohti uusia haasteita on lähettää hakemuksesi Adeccon sivujen kautta www.adecco.fi. Liitä siihen cv:si, mieluiten pdf. muodossa. Lähetä hakemuksesi 04.03.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi  tai  arkisin klo 15-16 numerosta 040 649 3121.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Sanna Räisänen .

Asiakkaan tehtävänimike:  Maanrakennuskonemyyjä / Oulu


Sijainti:  KEMPELE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Sanna Räisänen


Toimipaikka:  Oulu

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1102083
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: KEMPELE