(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennuskoneenkuljettaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

Haemme nyt maanrakennuskoneenkuljettajaa asiakasyrityksemme työmaille Pirkaanmaalle!

Maanrakennuskoneenkuljettajan työnkuvaan kuuluu mm liikenneväylien rakentaminen ja kunnossapito, kunnallistekniikan rakentaminen ja ympäristörakentaminen, sekä mahdollisesti talonrakentamiseen liittyvä maanrakentaminen. Kuljettaja osallistuu myös erilaisiin mittaustöihin sekä koneiden huoltoon. Työn kuva onkin erittäin monipuolista, ja siksi tahdommekin hakemuksessasi kuulla sinun työtaustoistasi yksityiskohtaisemmin!

Hakijoilta toivomme tuntemusta kalustoista, sekä ajokokemusta, esimerkiksi kaivinkoneista, pyörökuormaajista ja täryjyristä. Luonteeltaan hakemamme tekijä on vastuuntuntoinen, huolellinen, omatoiminen ja yhteistyökykyinen. Alan koulutuksen lisäksi arvostamme myös tekemisen kautta opittua ammattitaitoa! Työllistymisen edellytyksenä on myös voimassa olevat tieturva 1- ja työturvallisuuskortti. Ammattipätevyys plussaa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika normaalisti ma-pe klo 7-15.30. Hommien hoituessa hyvin on mahdollisuus jatkaa läpi syksyn, oman elämäntilanteesi mukaan. Arvostamme kokemustasi, joten maksamme palkan aina osaamisesi mukaisesti. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Me WorkPowerilla tarjoamme sinulle työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Toimistollamme sinua auttaa osaava raksatiimi työsuhteeseesi liittyvissä asioissa!

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa pikaisesti! Lisätietoja tarpeen mukaan sinulle antaa HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: maaraksa, maanrakennuskoneenkuljettaja, konekuski, tampere, pirkanmaa