(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennuskoneenkuljettaja, kesätyö
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillämarkkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Rekrytoimme kesälle 2018 maanrakennuskoneenkuljettajia asiakasyrityksemme työmaille Tampereelle ja Tampereen ympäryskuntiin. 


Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta mm. bobcat, avant, pyöräkuormaaja. Valittavalta henkilöltä odotetaan lisäksi reipasta asennetta, luotettavuutta sekä joustavuutta työtä ja työaikoja kohtaan. Alan koulutus katsotaan eduksi!

Työ edellyttää 18 vuoden ikää ja suoritettua työturvallisuuskorttia. Voimassaoleva tieturvakortti on plussaa!

Työaika ma – pe klo 7 – 15:30.

Kesätöitä on tarjolla toukokuusta syyskuuhun saakka ja tällä ajanjaksolla on mahdollista tehdä 1kk-5kk mittaisia työjaksoja. Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös syyskuun jälkeen.

Viime kesänä työllistimme yli 100 kesätyöntekijää Tampereen alueella asiakasyritystemme työmailla. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä energiseen joukkoomme ja hakea kesätyöpaikkaa jo tänään! 

Lisätietoja Juuli Friberg 040 590 2825 / Katja Metsäkylä 040 646 2426.