(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennuskaluston vuokraamotyöntekijä (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Asiakasyrityksemme on suuri suomalainen rakennuskonevuokraamoalan yritys, joka etsii nyt kauttamme maanrakennuskaluston vuokraamotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Päätehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu sekä kalustonhallinta ja kunnossapito omalla toimipisteelläsi. Päävastuullasi ovat maanrakennuskoneet. Lisäksi työtehtäviä ovat yhteistyö eri sidosryhmien kanssa, toimitus- ja palautustilausten hoito sekä työturvallisuudesta huolehtiminen. Työaika on arkisin alkaen klo 7/8 ja päättyen klo 15/16.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on asiakaspalvelulähtöinen asenne, innostunut työote, hyvät tiimityötaidot sekä sujuva suomen kielen taito. Lisäksi olet kartuttanut jo hieman kokemusta maanrakennuskoneiden parissa työskentelystä. Katsomme eduksi englannin kielen taidon.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan. Saat kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan ja tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on paljon osaamista ja tekemisen meininkiä, huumoriakaan unohtamatta.

Kannattaa toimia nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta ja kerro itsestäsi sekä aikaisemmasta työ-/ koulutuskokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselta p. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.