(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusinsinööri, kokoaikainen, Pirkkala
Eltel Networks Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Me Studentworkilla etsimme nyt asiakkaallemme Eltel Networks Oy:lle maanrakennusinsinööriä kuuden kuukauden määräaikaiseen ja kokoaikaiseen tehtävään Pirkkalaan. Jatko tehtävässä on mahdollinen tehtäväkuvan vakiintuessa. Työllistyt tehtävään ensin Studentworkin kautta.

Maanrakennusinsinöörin tehtävässä toimit osana projektiorganisaatiota kaapelointiprojektissa. Huolehdit, että projektin osapuolilla on työnsä tueksi kaikki tarvittava tieto ja ymmärrys projektin tavoitteista. Projektin aikana olet mukana ohjaamassa, koordinoimassa ja valvomassa kaapelointiprojektin etenemistä ja aikataulua, sekä valvot ja raportoit rakentamisen teknistä toteutusta.

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7100 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat omassa roolissasi maanrakennusinsinöörinä kaapelointiprojektin etenemisestä ja toimin oman maanrakennusresurssin esimiehenä projektissa.
 • Olet yhteydessä eri sidosryhmiin
 • Tuet työlläsi muun tiimin työtä projektin etenemisessä ja luot tiimillesi edellytykset onnistua hyvällä etukäteissuunnittelulla

Odotamme sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai DI-tutkinto)
 • Työkokemusta maanrakennusprojektista vastaavasta roolista
 • Matkustusvalmiutta erityisesti Pirkanmaan alueella
 • Ongelmanratkaisukykyä sekä tulosvastuullista ajattelutapaa
 • Tuntemusta kuntien ja kaupunkien rakennustapaohjeista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kehittyä maanrakennusinsinöörin tehtävässä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa tarjotaan kehittymismahdollisuuksia

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Studentworkin Recruitment Team Manager Saara Niskanen, puh. 050 467 5319 tai saara.niskanen@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.