(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusinsinööri, Kiertokapula Oy (Hämeenlinna)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kiertokapula Oy on 13 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, jolla on 25-vuotinen historia jätehuollon vastuullisena toimijana ja kehittäjänä. Tuotamme kuntalaisten jätehuoltopalvelut tehokkaasti ja vastuullisesti. Edistämme kiertotaloutta vastuullisilla ympäristöteoilla yhdessä kumppaniemme kanssa. Tarjoamme palveluita ensisijaisesti omistajakunnillemme, mutta meiltä löytyy myös räätälöityjä ja kustannustehokkaita jätteidenkäsittelypalveluja teollisuuden ja kaupan tarpeisiin. Meidät tunnetaan edelläkävijänä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa olemme olleet ensimmäisinä hyödyntämässä yhdyskuntajätettä energiana ja biojätettä raaka-aineena prosesseissa, jotka tuottavat bioetanolia. 

Toimintamme kulmakiviä ovat tyytyväinen asiakas, hyvä ympäristö sekä osaava ja hyvinvoiva henkilöstö. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 26 miljoonaa euroa. Edistämme kiertotaloutta noin 90 työntekijän voimin. 

Lue meistä lisää: www.kiertokapula.fi ja katso myös yritysvideomme.


Meillä on nyt haussa Hämeenlinnaan Karanojan toimipisteeseen

MAANRAKENNUSINSINÖÖRI


tekemään kanssamme vastuullisia ympäristötekoja. Pääset rakentamaan tulevaisuutta taloudellisesti ja liiketoiminnallisesti hyvässä kunnossa olevassa yrityksessä osaavan henkilöstön ja hyvien yhteistyökumppanien kanssa. 

Tulet vahvistamaan maapalvelut-yksikköämme, joka vastaa pilaantumattomien ja pilaantuneiden sekä jätettä sisältävien maa-ainesten vastaanotosta ja käsittelystä, hyödyntämisestä ja loppusijoituksesta. Vastaamme myös maapankkitoiminnasta, omistajakunnille tarjottavista maaperän pilaantuneisuusselvityksistä- ja kunnostusprojekteista, jätteiden loppusijoitustoiminnasta, jätteidenkäsittelyalueiden infrarakentamisesta sekä vanhojen jätetäyttöjen sulkemisesta ja uusien rakennuttamisesta.

Tulet työskentelemään yhdyskuntateknisten rakennushankkeiden ja -projektien parissa. Tällaisia ovat esimerkiksi uusien jätteiden varastointi- ja käsittelykenttien, jätevesijärjestelmien sekä tasausaltaiden rakentaminen. Tyypillisiä työtehtäviäsi ovat työmaakohtainen suunnitteluttaminen ja rakennuttaminen, työmaan johto- ja valvontatehtävät, aktiivinen yhteistyö maanrakentamisen konsulttitahoihin, ympäristöviranomaisiin ja urakoitsijoihin sekä muut tyypilliset maanrakennukseen liittyvät tehtävät.

Edellytämme sinulta yhdyskuntateknisen rakentamiseen liittyvää koulutusta ja jonkin verran työkokemustaustaa vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Kokemus työnjohtajan/vastaavan työnjohtajan tehtävistä katsotaan eduksesi. Osaat lukea suunnitelmakuvia ja pystyt luomaan yksinkertaisia suunnitelmia. Sinulla tulisi olla AutoCad LT 2018 tai muun vastaavan järjestelmän osaamista. 3D-Win osaaminen katsotaan eduksesi. Kentällä liikkuminen edellyttää sinulta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan osana osaavaa työyhteisöä, sekä kiinnostavan ja vastuullisen tehtävän vahvaan arvostukseen nousseella ja voimakkaasti kehittyvällä ympäristöalalla. Olemme alueellisesti ja kansallisestikin merkittävä toimija. Me panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, lounasedun, kulttuuri- ja liikuntaedun. Tehtävä on aluksi kahden vuoden määräaikaisuus.

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=344 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi