(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennushommiin kesäksi 2020 Tampereelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Maanrakennusapumiehiä kesäksi 2020 Tampereelle

Värväämme töihin koko kesäkaudeksi reippaita maanrakennusapumiehiä asiakkaillemme vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. osaamisen mukaan. Töihin saa tarvittavan perehdytyksen. Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Alan koulutus, tieturva 1 -kortti ja aiempi työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Ajokortti ja oma auto helpottaa työmaille kulkemista. Asenne ratkaisee!

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Tampere

TYÖN KESTO: Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan joko silloin heti tai myöhemmin kesäkuun alkuun mennessä. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan keväälle. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen jopa loppuvuoteen asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskortin
-Intoa työntekoon ja ruista ranteessa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Juho Aho, 0400 321 970, juho.aho@varvaamo.fi
-Saara Antila, 0400 321 484 , saara.antila@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.