(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennushommiin kesäksi 2020 Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Maanrakennusapumiehiä kesäksi 2020 Ouluun

Värväämme töihin koko kesäkaudeksi reippaita, vähintään parin kesän kokemuksen omaavia maanrakennusapumiehiä vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. Työt tulisi olla sinulle entuudestaan tuttuja. Lisäksi vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulla tulisi olla myös ajokortti ja oma auto, jolla pääset hurauttamaan työmaille. Alan koulutus ja tieturva 1 -kortti katsotaan eduksi, mutta ei välttämätöntä. 

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Asiakkaillamme työt alkavat pikkuhiljaa, viimeistään kesäkuun alkuun mennessä. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen jopa loppuvuoteen asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta vastaavasta työstä vähintään parin kauden verran
-Kokemusta lasereiden käytöstä
-Työturvallisuuskortin
-Asennetta työntekoa kohtaan
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Oman auton käyttömahdollisuutta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999, johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi 

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.