(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennushommiin kesäksi 2020 Kuopion alueelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Maanrakennusapumiehiä kesäksi 2020 Kuopion alueelle

Värväämme töihin kesäkaudeksi reippaita maanrakennusapumiehiä asiakkaillemme vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, styroxin asentamista, mittausta yms. Töihin saa tarvittavan perehdytyksen. Vaatimuksena on, että olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin ja sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulla olisi hyvä olla myös ajokortti ja oma auto, jolla pääset hurauttamaan työmaille. Alan koulutus  ja aiempi työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ratkaisee!

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio

TYÖN KESTO: Asiakkaillamme työt alkavat arviolta huhti-toukokuun vaihteessa ja työt pääsee aloittamaan joko silloin heti tai myöhemmin kesäkuun alkuun mennessä. Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee ja sovimme työt alkamaan hakijan aikataulun mukaan keväälle. Mahdollisuuksiesi mukaan työt voivat jatkua kesäkauden jälkeen jopa loppuvuoteen asti.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuuskortin
-Intoa työntekoon ja ruista ranteessa
- Mielellään oman auton käyttömahdollisuutta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Timo Ojanen, timo.ojanen@varvaamo.fi, puh 0504755057

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.