Maanrakennusaputyöntekijä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Joensuuhun reippaita, ripeitä ja fyysiseen työhön soveltuvia maanrakennusaputyöntekijöitä kesän sesonkiin.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus rakennus- tai maa- ja vesirakennusalan töistä katsotaan hakijalle eduksi. Työn sisältö määräytyy hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkkaus: 

Tarjoamme hakijalle vähintään tes:n mukaisen tuntipalkan sekä asianmukaisen varustuksen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2018 ja kestävät projektien keston mukaisesti jopa syksylle 2018 saakka. Ensimmäiset työntekijät aloittavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa!

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Venla Kinnunen
henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 530 0106
venla.kinnunen@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1134365
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala, Joensuu