(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusaputyöntekijä
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2018

Palkataan koko kesäkaudeksi Oulun alueelle monipuolisiin avustaviin työtehtäviin reippaita maanrakennusapumiehiä ammattimiesten työpariksi. Asiakkaillamme työt alkavat kelien salliessa maalis-huhtikuussa ja kesästä on tulossa todella kiireinen. Osa tekijöistä voi aloittaa touko- kesäkuun vaihteessa, jos se on hakijalle aikataulullisesti parempi vaihtoehto. Viimekesänä töissä maanrakennuspuolella meidän kautta oli Oulussa reilut 10 reipasta tekijää ja heistä kaksi vakinaistuikin kesän päätteeksi asiakasyritykseen. Haastattelemme hakijoita hakuajan loppupuolelta alkaen ja sovimme työt kesäksi jo hyvissä ajoin.

Työtehtävät voivat olla esimerkiksi lapiotöitä, lätkäystä, styroxin asentamista, mittausta yms. Töihin saa tarvittavan perehdytyksen.

Värväämössa vaaditaan hakijoilta aitoa halua tehdä töitä ja halua oppia uusia asioita. Arvostamme rehellisyyttä ja oikeanlaista asennetta työntekoa kohtaan.

Lisäksi tähän paikkaan vaaditaan omaa autoa kodin ja työmaan väliseen liikkumiseen ja työturvallisuuskorttia. Alan koulutus, tieturva 1 kortti ja hankittu työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Asenne ratkaisee näissä hommissa paljon.

 

Pyydän laittamaan hakemuksen hakulomakkeen kautta tai vapaamuotoisesti sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi

 

Lisätietoja Värväämöstä löydät esimerkiksi alla olevista linkeistä:

Tutustu LinkedInissä

Tutustu Facebookissa

Tutustu Instagramissa

Tutustu nettisivuillemme