Maanrakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ 2022
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Etsimme kesäksi 2022 asiakasyritystemme työmaille maanrakennusaputyöntekijöitä Tampereelle!

Meillä työskentelee päivittäin noin 250 rakennusalan ammattilaista Tampereella ja sen lähikunnissa. Emme välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, meille tärkeintä on innokas ja oppimishaluinen työote. Maanrakennusaputyöntekijän tehtäviin kuuluu laajasti erilaisia avustavia tehtäviä, mm. raivaus- ja lapiointitöitä. Työtehtävät mahdollisesti määräytyvät myös oman osaamisesi mukaan. Asiakasyrityksissämme saat ammattilaiset työkavereiksi, heiltä saat oppia ja tukea ammatilliseen kehittymiseesi ja pääset rakentamaan omaa urapolkuasi mielenkiintoisten projektien parissa.

Kesätöiden aloitusajankohta on sovittavissa ja töitä on mahdollisuus jatkaa myös kesän jälkeen. Työaika ma-pe 7-15.30. Palkkaus rakennusalan TES mukaan. Rakennusalan TES lähtöpalkka on minimissään lomarahan kanssa 12,44 €/h ja nousee aina kokemuksesi mukaan! Työturvallisuuskortti työn edellytyksenä. Tarvittaessa voit katsoa työturvallisuuskorttikoulutuksia täältä: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi.

Tämä paikka on Sinulle, mikäli etsit työtä tukemaan opinojasi tai haluat päästä infra-alalle ja oppia uutta. Tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä mukavan ja nuorekkaan tiimin WorkPowerin toimistolla! Hakemuksen voit jättää ilmoituksen alla olevasta linkistä. Voit olla myös suoraan yhteydessä kiinnostuksestasi soittamalla. Nähdään videohaastattelussa!

Yhteystiedot: HR-koordinaattori Ira Martin 0406766383

avainsanat: kesätyö 2022, avoimet työpaikat, infra-ala, maanrakennus, maaraksa, Pirkanmaa, Nokia, Lempäälä, Tampere

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551644
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Lempäälä, Nokia, Tampere, Valkeakoski, Ylöjärvi