Maanrakennusapumies
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2021

Maanrakennusapumies Juvalle

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennusaputyöntekijää vaihteleviin tehtäviin. Työtehtävät pitävät sisällään mm. lapiotyöskentelyä. Olet motivoitunut ja aikaansaava työntekijä, jolla fysiikka kestää rankan duunin.Tehtävässä katsotaan aikaisempi kokemus maanrakennusalalta mutta  se ei ole välttämätöntä. Ennen töiden aloitusta sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Sinulta tulisi löytyä myös ajokortti ja oma auto, jolla pääset työmaille. 

Palkkaus tessin mukaan

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies

TYÖPAIKAN SIJAINTI:
 Juva

TYÖN KESTO: Haastattelemme mielestämme sopivat hakijat sitä mukaa kun hakemuksia tulee. Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti. Töitä tiedossa ainakin elokuulle asti ja mahdollisesti pidempäänkin.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Postiivista asennetta työntekoon
-Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Mielellään oman auton käyttömahdollisuutta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Timo Ojanen puh. 050 475 5057 tai timo.ojanen@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot