(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.12.2020

Haemme asiakasyrityksellemme maanrakennusapumiehiä Kuopion alueelle.

Työtehtäviin kuuluvat kaivinkoneen- sekä putkiasentajan apumiehentyöt.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta ns. lapiomiehen tehtävistä sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Eduksi luetaan myös kokemus muista maanrakennusalan töistä sekä C-ajokortti. 

Sosiaalinen ja työtä pelkäämätön, itsenäinen ja reipas luonne sekä hyvä fyysinen kunto ovat tärkeimpiä piirteitä henkilöä valittaessa.

Kyseessä on kokopäivätyö ja työt kestävät ainakin helmikuun puoliväliin. Työasenteella on tässäkin tehtävässä suuri merkitys, sillä hyvällä tekijällä on mahdollisuus töiden jatkumiseen keväämmällä.

Mikäli tämä paikka herätti mielenkiintosi, lähetä hakemus viipymättä! Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivimpien tekijöiden löytyessä. 

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 rekrytointivastaava Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.