Maanrakennusapumies
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Kuopioon reippaita ja fyysiseen työhön soveltuvia maanrakennusaputyöntekijöitä kesän 2018 sesonkiin.

Työssä vaaditaan voimassa oleva työturvakortti. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus rakennus tai maa-ja vesirakennusalan töistä katsotaan hakijan eduksi. Työn sisältö määrittyy pitkälti hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

---------- 

Palkkaus ja aloitus: 

Tarjoamme hakijalle vähintään Tesin mukaisen palkkauksen, tuntipalkka. Työssä tarvittavat varusteet saat Smile henkilöstöpalvelujen kautta.


Työt alkavat hakijan sekä asiakasyrityksen tilanteen mukaan keväällä 2018 ja työt kestävät projektien keston mukaisesti jopa syksylle 2018 asti.

---------- 

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme juuri sinut töihin! Jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

---------- 

Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Annamari Leivo
Henkilöstökonsulti
Smile Henkilöstöpalvelut
040 055 2912
annamari.leivo@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136901
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Savo, Kuopio