(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Reippaita maanrakennusapumiehiä kaivataan!

Kesä tulee kohisten ja maanrakennustyöt odottavat tekijöitään. Etsimme asiakkaallemme 4 kpl motivoituneita ja työhön tarttuvia maanrakennusapumiehiä. Työmaat sijaitsevat sijaitsevat eri puolilla Helsinkiä, Espoota ja Vantaata. Työt alkavat huhti-toukokuun vaihteessa ja jatkuvat läpi kesän.

Työt hoidetaan ammattimiehien apuna, joten itsenäiseen työhön sinun ei tarvitse kyetä. Iso plussa on, mikäli olet maanrakennushommia joskus tehnyt.  Isoin osa työstä kuitenkin  vaatii pelkkää asennetta. Työ on fyysistä ja kesälläkin saattaa välillä sataa vettä niskaan.

Työtehtäviin vaaditaan:

  • Voimassaolevia työturvallisuus- ja tieturvakortteja
  • Asennetta kovaan työhön.
  • Hyvää fyysistä kuntoa ja työmotivaatiota

Palkkaus  ja työkohteen sijainti katsotaan haastattelujen yhteydessä pohjautuen hakijoiden ammattitaitoon ja omiin toivomuksiin.

Jos sinua kiinnostaa kesätyö maanrakennustyömailla, ota yhteyttä. Kesän parhaat paikat jaetaan nyt! Hakemuksen voit lähettää alla olevasta linkistä tai olla suoraan yhteydessä meihin hanna.rauhala@varvaamo.fi, miska.kulju@varvaamo.fi tai aleksandr.skretov@varvaamo.fi. Tule käymään toimistollamme kahvilla ja kertomaan itsestäsi meille.

Halutessasi lisätietoja työtehtävistä voit soitella Hannalle 0400 904 053, Miskalle 0400 374 741 tai Aleksandrille 0400 305 521.