(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumies, vaihtuvat työmaat
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme toimeentarttuvaa ja jo kokemusta omaavaa maanrakennusapumiestä kaapelointityömaille. Työ on reissutyötä.

Pääasiallinen tehtävä on toimia kaivinkoneen perämiehenä kaapelointityömailla. Työmaat tällä hetkellä Hankasalmella ja Mikkelissä, joten reissuvalmius tulee olla.

Työntekijältä edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tietyötyökortteja. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Työsuhde tulee olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heini Lauttaanaho, 050 376 1988.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.