(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumies (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Haemme nyt maanrakennustyöntekijöitä avustaviin työtehtäviin maanrakennuskaudelle 2019. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä huhti-toukokuun aikana. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7:00-15:30, 40h/viikko.

Työ on fyysistä ulkotyötä ja tehtävät koostuvat ensisijaisesti avustavista maanrakennustöistä. Työssä menestymisen kannalta sinulle on eduksi vähäinenkin kokemus vastaavantyyppisistä työtehtävistä. Ennen kaikkea toivomme sinulta reipasta ja työtä pelkäämätöntä asennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Suomen kielen taito on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätöntä, koska työmaiden pääasiallisena työkielenä on suomi. Työmaat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella pääkaupunkiseudulla, joten et tarvitse työssä omaa autoa.

Tarjoamme raikkaan ulkoilmatyön mukavassa työporukassa ja ammattitaitoisen työnjohdon ohjauksessa. Tässä on loistava tilaisuus kerryttää työkokemusta maanrakennusalalta.
Voit työskennellä joko kesäkauden loppuun tai mahdollisesti jatkaa myös pidemmälle syksyyn.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9-16, rekrytointikonsultti Nina Sarkki, puh. 050 411 0390.