(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumiehiä Vantaalle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Maanrakennusapumiehiä Vantaalle

Värväämme töihin 4 kpl maanrakennusapumiehiä sesongin ajaksi. Työmaat sijaitsevat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Asiakkaanamme on maanrakennustöihin erikoistunut yritys, joka työllistää kymmeniä kausityöntekijöitä työmailleen toukokuusta syyskuuhun. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen maanrakennusalalla, mutta eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus esim. lapiotöistä ja putkistojen asennuksista. Töitä on tarjolla koko kesän ajaksi ja halutessasi voit jatkaa syksyllä jollakin toisella työmaalla työntekoa.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 01300, Vantaa
TYÖN KESTO: Aloitus toukokuun aikana. Kesto noin 4 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Teemu Högström, 0400 374 741 tai teemu.hogstrom@varvaamo.fi


"Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu."

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.