(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumiehiä Turun seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Värväämme töihin maanrakennustöihin erikoistuneelle asiakasyrityksellemme maanrakennusapumiehiä. Työmaat sijaitsevat Turun seudulla ja työt alkavat helmi-maaliskuun aikana.

Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta kokemusta vastaavista tehtävistä pitää olla jonkun verran että esimerkiksi korkojen katsominen ei ole sinulle aivan vieras käsite.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Turku
TYÖN KESTO: Aloitus helmi-maaliskuussa. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä
-Työturvallisuuskortti
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.