(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapumiehiä Kuopioon
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Maanrakennusapumiehiä Kuopion alueelle

Värväämme töihin maanrakennusapumiehiä sesongin ajaksi. Työmaat sijaitsevat pääsääntöisesti eri puolilla Kuopiota. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen, mutta kokemusta vastaavista tehtävistä olisi hyvä olla jo kertynyt. 

Työnkuvana tulee olemaan jalkamiehen työt pitäen sisällään esim. stryroksien ja sadeputkien laittoa. Etsimme henkilöä, jolla on mahdollista työskennellä pitkälle syksyyn.

TYÖTEHTÄVÄ: Maanrakennusapumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 70110, Kuopio
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan, kesto töiden aloituksesta riippuen noin 1-3 kuukautta. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.