(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapulaisia kesätöihin
Selekta Rakennus muu Suomi Oy, Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Vahvistamme joukkojamme kesän ajaksi maanrakennustyömailla!

Etsimme kesätöihin maanrakennusaputyöntekijöitä erilaisiin maanrakennustöihin Pirkanmaan alueelle. Työkohteinasi ovat rakennustyömaiden perustus- ja maanrakennustyöt, talojen pohja- ja piharakenteet, putkistojen ja muiden maarakennuselementtien ja tarvikkeiden asennustyöt ja teiden rakentaminen. 

Toivomme hakijoilta jo hieman aiempaa kokemusta maanrakennustöistä tai koulutusta alalle. Eduksi katsotaan taso- ja putkilaserin käyttötaito ja Tieturva1 -kortti. Työnkuva muodostuu osaamisesi mukaan.

Tärkeintä on motivaatio ulkotöitä kohtaan ja innokkuus oppia uutta!

Edellytämme työntekijöiltä reipasta ja oma-aloitteista asennetta, hyvää fyysistä kuntoa ja suomen kielen osaamista. Selektalta saat laadukkaat työvarusteet, palkkauksen ammattiosaamisen mukaan ja avustamme tarvittaessa työturvakorttien hankinnassa. Laskemme eduksi oman auton käyttömahdollisuuden, koska kohteet saattavat vaihtua.
Muista, että asenne ja motivaatio ratkaisee! 

Kesätöitä on tarjolla huhti – syyskuu välillä joustavasti oman tilanteesi mukaan. Työsuhteeseen kuuluu vähintään työehtosopimuksen mukainen palkkaus, yksityinen työterveyshuolto ja tarvittavat turvavarusteet. 
 

Iske hakemusta tulemaan pikaisesti osoitteessa: http://selekta.likeit.fi/apply/22254470

 

Lisätietoja kesätöistä antaa sara.saari@selekta.fi / 050 4707 181