(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusapulainen / lapiomies (Masku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

 

Hakuaika 07.01.2020 – 21.01.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja luotettavaa lapiomiestä Maskuun! Työkohteet saattavat sijaita Turussa myöhemmin. Työsuhde on pitkäaikainen.

Apumiehen rooli maanrakennuspuolella on monipuolinen ja työnkuva riippuu paljolti työmaan vaiheesta. Päivät saattavat kulua lapion varressa kaapeleita kaivellen, työmaa-aitoja/liikennemerkkejä pystyttäessä tai putkia/eristeitä asennellessa yhdessä kaivinkoneenkuljettajan kanssa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta maanrakennustöistä, etenkin tasolaserin käytöstä ja putkituksesta, mutta tärkeintä meille on kuitenkin hyvä asenne työntekoa kohtaan ja hyvä fyysinen kunto! Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta, koska työn oppii parhaiten käytännössä. Eduksi katsotaan voimassa olevat työturva- tieturva- sekä vesityökortit, mutta ne voidaan tarvittaessa myös kouluttaa työntekijälle veloituksetta.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään välittömästi ja haastattelut aloitetaan heti 8.1.2020. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit olla myös suoraan puhelimitse yhteydessä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Maiju Pokkiseen 050 411 0375 arkisin klo 9-17 välillä.