(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan työntekijä/lapiomies, PKH Oy (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Asiakkaamme Pirkanmaan Kone- ja Huoltopalvelut PKH Oy on monipuolisiin maanrakennustöihin ja kiinteistöjen ulkohoitoon erikoistunut yritys Ylöjärvellä. PKH Oy toteuttaa taidokkaat maanrakennustyöt ammattilaisen varmuudella Pirkanmaan alueella aina Ylöjärveltä Lempäälään ja Kangasalle. Laadukkaan kaluston ja kokeneen henkilökunnan voimin maanrakennustyöt, kuten pohjarakentamisen ja viherrakentamisen työt, sujuvat käden käänteessä. 

Etsimme asiakkaallemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista

MAANRAKENNUSALAN TYÖNTEKIJÄÄ/LAPIOMIESTÄ.

Etsimme juuri Sinua ahkera, omatoiminen ja huolellinen maanrakennusalan työntekijä, jolla on kokemusta lapiomiehen työstä. Tarkkailet kaivantoa ja kaivannossa kulkevia kaapeleita sekä poistat ja lajittelet rakennusjätteitä. Lapiomiehenä vastaat myös putkilinjojen rakentamisesta.

Edellytämme sinulta:

  • työkokemusta lapiomiehen työstä
  • piirustusten lukutaitoa ja mittalaitteiden käyttötaitoa
  • työturvallisuustaitoja
  • hyvää fyysistä kuntoa

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan kokemuksestasi riippuen 
  • hyvän työporukan
  • nykyaikaiset koneet ja laitteet
  • vastuuta ja vapautta tarjoavan työpaikan

Työ on kokoaikaista päivätyötä, toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. 

Työsuhde alkaa vakituisella vuokrauksella kauttamme, ja sinulla on mahdollisuus siirtyä yrityksen omille kirjoille jo 4 kuukauden jälkeen. Palkkaus maa- ja vesirakennusalan TES:n tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Täytä hakemus heti tai soita itsesi suoraan haastatteluun!


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.