Maanrakennusalan työntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Maanrakennustyöntekijä

Haemme asiakasyrityksellemme monipuolisen kokemuksen omaavaa maanrakennusalan ammattilaista kuuden viikon pituiseen projektiin. Työt ovat kunnallistekniikan asennusta Lappeenrannan keskustassa.

Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vesijohtojen, hulevesiviemäreiden ja jätevesiputkien asennuksista sekä toivomme, että hallitset tasolaserin käytön ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn.

 Työhön tarvitaan näiden lisäksi voimassa oleva työturvakortti. Mikäli työturvakortti ei ole voimassa, se voidaan hankkia ennen työn aloittamista. Työssä pärjäämisessä auttavat ammattimainen ote työhön, hyvä fyysinen kunto ja joustavuus työtehtävien suhteen.

Työstä maksetaan palkkaa maa- ja vesirakennusalan työehtosopimuksen mukaan.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.eezy.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa ma – pe klo 8-16 numerosta puh. 040 307 5604 tai hanna.anttonen@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449541
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Karjala, Lappeenranta