(Poistunut julkaisusta)

Maanrakennusalan työnohjaaja
Empower TN Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Tule toteuttamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt maanrakennusalan työnohjaajaa Uudenmaan alueelle.

Meillä Empowerissa pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – toteutamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Empowerin Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme huolehtimaan tietoliikenteen toimitusvarmuudesta ja tietoliikenneverkkojen uusiutumisesta Suomessa ja Baltiassa. Olemme mukana tietoliikennesektorin kaikissa elinkaaren vaiheissa ja vastaamme kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja kunnossapidosta.

Tehtävänkuvaus

Työnohjaajan työtehtäviin kuuluu muun muassa laadun ja HSE-asioiden valvontaa sekä työn ohjausta projektin aikataulun mukaisesti. Päävastuullasi on maanrakennustyöt, mutta otat vastuuta myös tietoliikenneinfran muista osa-alueista. Kommunikoit eri sidosryhmien (asiakkaiden ja alihankkijoiden) kanssa ja varmistat omalla työpanoksella kaikkien turvallisen työskentelyn työmaalla.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • Aikaisempaa kokemusta ja/tai käytännön osaamista maanrakennustöistä
  • Kykyä ohjata projektin resursseja tehokkaasti
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • B-luokan ajokorttia

Voit olla joko urasi alkupuolella tai jo maanrakennusalan asiantuntija. Tarvittaessa tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään. Etsimämme persoona on kyvykäs ja innokas oppimaan uutta sekä joustava tarvittaessa työaikojen suhteen. Haemme vastuuntuntoista ja paineensietokykyistä henkilöä, jolla on kyky työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Otatko haasteen vastaan?

Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia!

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa, joten jätäthän hakemuksen oheisen hakuportaalin kautta. Työsuhde on vakituinen Empower TN:n kanssa ja työt alkavat sopimuksen mukaan, mutta kuitenkin viimeistään 1.3.2019 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Anssi Pekkarinen puh. 043 824 3624